تأثیر عصاره آبی ریشه مارچوبه خوراکی بومی ایران بر غلظت سرمی

کارگر جهرمی, حسین and کریمی جشنی, حجت اله and کارگر جهرمی, زهرا and خبازخرامه, زهرا (2015) تأثیر عصاره آبی ریشه مارچوبه خوراکی بومی ایران بر غلظت سرمی. Pars Journal of Medical Sciences, 13 (2).

[img]
Preview
Text
تأثير عصاره آبي ريشه مارچوبه خوراكي بومي ايران.pdf

Download (125kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: QV Pharmacology
Divisions: School of Medicine
Depositing User: mrs Maryam azmoode
Date Deposited: 23 May 2018 04:55
Last Modified: 23 May 2018 05:24
URI: http://eprints.jums.ac.ir/id/eprint/213

Actions (login required)

View Item View Item